понедељак, 7. новембар 2022.

Da li vam je potrebana profesionalna selidba klavira da biste premestili klavir?


Odgovor na ovo pitanje je da. Ako premeštate klavir sa jedne lokacije na drugu, čak i ako je u istoj ulici, biće vam potreban pokretač klavira. Premještanje klavira samostalno bez preduslova je opasno i neodgovorno. Kao što je pomenuto, ne samo da imate težinu sa kojom morate da se nosite, već i ono što mnogi ljudi ne shvataju je da je težina neuravnotežena i da je mnogo veća prema zadnjem delu klavira.

Kao rezultat toga, ako vi i kolega pokušate da podignete klavir, on se možda neće ponašati na način na koji mislite da bi mogao. To može dovesti do toga da izgubite ravnotežu i potencijalno ispustite klavir. A ako vam padne klavir na nogu, bićete u bolnici jako dugo.

Pokretnici klavira su obučeni da se nose sa ovim; ne samo da pravilno razumeju kako da manevrišu klavirom bez povrede, već imaju i specijalnu opremu koja im pomaže u tome. Možete biti sigurni da sve dok angažujete profesionalnog selektora klavira sa iskustvom, nećete naneti nikakvu štetu sebi, svom domu ili svom klaviru prilikom premeštanja klavira.

Nije najpametnija ideja sami seliti klavir

Ono što je takođe važno je da će pokretač klavira imati specijalno vozilo sa mogućnošću da veže klavir tako da se ne pomera u tranzitu. Ako pokušavate sami da premestite klavir, osim ako nemate veoma veliki automobil, moraćete da unajmite kombi. Malo je verovatno da će kombi koji unajmite imati dovoljno opreme da drži klavir dovoljno da se zaustavi da se kreće. Zapamtite, klavir je veoma, veoma težak, i ako počne da se kreće dok je u tranzitu, biće teško da ga zaustavi. Apsolutno ne želite da razbije vrata vašeg unajmljenog kombija i da se kotrlja niz brdo dok vozite.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.